Luksusbehandling der løfter, glatter og afspænder ansigtet – uden kirurgi.

Japansk Lifting er en ny og unik metode inden for naturlig ansigtsløftning – udenkirurgi. Teknikken er udviklet i Japan og benytter det nyeste indenfor hud- og vævsopstrammende teknikker i en kombination af dybdegående massage, ansigtszoneterapi, akupressur og lymfedrænage.

En behandling består af afrensning af ansigtet, algemaske (Spirulina), hovedbundsmassage, stimulering af akupressurpunkter, ansigtsmassage og rynkeøvelser, regenererende maske, behandling med himalaya salt, øjencreme og stimulering af huden omkring øjnene.

Under behandlingen påføres hybenkerneolie, som giver hurtige resultater i kraft af højt indhold af vitaminer og Retin A, som har en bemærkelsesværdig regenererende virkning Mindske de fine linier og hævelser i ansigtet.

En behandling varer godt 1 time, og hvor mange behandlinger du har brug for varierer fra person til person. Selv en enkelt behandling giver resultat, men skal resultatet være længerevarende er 6-8 behandlinger nødvendig.

Husk det er vigtigt at drikke rigelig vand efter behandlingen - også når du kommer hjem - da vandet hjælper kroppen med at rense ud

Det ydre:

Japansk Lifting løfter, glatter og afspænder ansigtet, så der opnås en større spændstighed og vitalitet i huden. Massagen virker forbyggende og forsinker ansigtets naturlige ældning. Ved at dræne ansigtet for væskeophobninger udglattes ansigtets små hævelser og de fine linier reduceres, da spændinger i muskler og væv frigives. Ansigtet får en indre glød og klar udstråling.

Med japansk lifting ser du resultater allerede efter første behandling.

Det indre:

Ved stimulering af 24 akupunktur punkter påvirkes kroppens energi system. Man oplever gennem behandlingen en fantastisk dybdeafstressende tilstand i kroppen og i sindet – og dermed en forbedring af dit generelle velbefindende.

behandling, hvor din hud bliver grundigt og skånsomt gennemarbejdet af de forskellige massage teknikker der anvendes.

Det du kan opnå med Japansk liftning:

Dybde afstressende for krop og sind.

Forebyggelse af sygdomme og stress.

Indre glød og klar udstråling.

Opstramning af ansigthuden

 

 

Japansk Liftning Hjemmeøvelser:

 

 

Besøg os på Facebook!

Facebook Image

Adresse

sports-klinik.com

kanalstræde 8

4300 Holbæk

Mob: 31 77 73 55


Online Booking


Copyright © 2010 - karsten@sports-klinik.com - Hjulmagervej 1 - 4300 Holbaek - +45 31777355 - CVR: 29955549